We hebben een nieuwe website!

Je ziet het goed, Baranka Nation, heeft een nieuwe website!

We gaan bijna het nieuwe jaar in met een compleet nieuw, fris ontwerp en een verbeterde indeling. We vertellen je graag wat de belangrijkste veranderingen zijn. Dan vind je meteen weer je weg op onze site.

Wat verandert er op de nieuwe website?

Om te beginnen heeft de site een modern ontwerp dat past bij Baranka Nation. Met frisse fotografie en huisstijlkleuren. We spreken je als lezer voortaan aan met je en jij. We zijn concreet, kort van stof en altijd hulpvaardig voor advies. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: we zijn open, verbindend, betrouwbaar en vernieuwend. Ook de indeling van de site is anders en is vooral mobile friendly. We groeperen onze collectie voortaan per doelgroep. Zo weet je als bezoeker precies wat je waar kunt vinden en hebben wij een outlet waar je onze oude collectie met een scherpe korting kan vinden. Let op! op is op ;-). Kan je iets niet vinden en wil je iets opzoeken? Geen probleem! in de bovenbalk van de site kan je makkelijk alles opzoeken en zie je al onze social media kanalen. Vergeet ons vooral niet te volgen als je op de hoogte wil blijven van alle nieuwtjes.

Waarom een nieuwe website?

De oude site werd al een tijd technisch mobiel niet goed ondersteund en ook zoekmachines wisten ons nog niet goed te vinden. Op de nieuwe site zijn deze problemen opgelost. Een speciale dankjewel voor Bart van ICT Ready voor al deze aanpassingen advies en geduld.

Contact over de nieuwe Baranka Nation Website?

Heb je vragen? Kom je een link tegen die niet werkt? Staat een foto op de verkeerde plaats? Of vind je de nieuwe site mooi? We horen het graag! Stuur een mail naar info@barankanation.com

Terug naar nieuwsoverzicht