Over ons

Baranka Nation

Leuk dat je interesse toont in het verhaal achter Baranka Nation. Baranka Nation is in 2017 opgericht en een initiatief van Roy (Fresku) en Khalid, twee vrienden uit Woensel op een missie.

Onder deze naam willen de mannen niet alleen hun nieuwe streetwear brand presenteren maar vooral ook jonge creatieve in de spotlight zetten. Baranka Nation geeft dit talent een platform, een stem en vooral de shine!

In 2022 is het tijd voor een re-brand; Inmiddels hebben wij onze nieuwe website gelanceerd en zijn wij druk bezig om onze nieuwe collectie te presenteren. Dit allemaal om Baranka Nation naar een nog hoger niveau te brengen en zo veel jong talent een platform te geven.

Kwaliteit en de beste klantenservice zijn de dingen waar wij voor staan, zo krijg je bij ons gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op je bericht 7 dagen per week 365 dagen per jaar, en mocht je iets terugsturen is dit geen proces wat dagen duurt, maar krijg je zodra wij het pakket binnenkrijgen dezelfde dag je geld terug zonder moeilijk gedoe. De snelle en persoonlijke relatie met jou staat voorop bij ons.

Nogmaals bedankt voor je bezoek aan onze site en nog een fijne dag toegewenst!